Wij zijn weer open!

Lieve Wapen vrienden,

We mogen weer onze (terras)deuren voor jullie openen!!! 1 juni vanaf 12.00 ’s middags is het zover. Na veel Wapenloze weken zijn wij hard bezig om de nieuwe 1,5 meter samenleving/horeca te integreren in jullie geliefde Wapen. Dat is en wordt even wennen, maar wij hopen dit samen zo gezellig en veilig mogelijk te maken voor iedereen. Hierbij moeten wij maar ook jullie je aan enkele regels houden.

Zo is het verplicht om voor in het café/restaurant te reserveren om binnen te kunnen genieten van je koffie/biertje/diner. (Dit kan ook aan de deur!) Voor op het terras liefst ook reserveren, zodat wij weten waar we op kunnen rekenen qua hoeveelheid mensen en jullie niet met een lege maag of dorst moeten wachten op een plekje.

Reserveren graag via onze site (eventueel telefonisch ook mogelijk). Hierbij rekenen wij ook op jullie verantwoordelijkheid en dat bij verkoudheid/hoesten/koorts of benauwdheidsklachten het bezoekje aan ons even wordt uitgesteld. Hierop wordt voor iedereens veiligheid ook gecontroleerd.

Wij hopen op jullie begrip en tot snel in jullie opgeknapte vertrouwde huiskamer en op het zonnige terras!