Varen tafelen Dessert

De laatste gang van deze verrassende editie van het “varend” tafelen is aangebroken. Als jullie 2e huiskamer mochten wij dan ook de leukste gang van het diner verzorgen, namelijk het dessert! Daar wordt toch iedereen vrolijk van?! Kijk of je in de kast nog een heerlijke dessertwijn of digestief hebt staan want dit maakt het dessert natuurlijk helemaal af!



Wat moet je doen naast het uitbuiken van alle heerlijke gerechten die jullie van onze collega’s voorgeschoteld hebben gekregen?  

  1. Pak het allermooiste bord wat je hebt! 
  2. Smeer met een lepel de dulce de leche met een vloeiende beweging uit over het bord. 
  3. Plaats het witte stoofpeertje in het midden van het bord.
  4. Zet de Vanille panna cotta tegen het stoofpeertje aan. 
  5. Spuit de roodfruit coulis in mooie dotjes op en rondom het dessert.
  6. Strooi de Oreo-crumble uit over de panna cotta.
  7. Garneer af met de gezellige eetbare bloemetjes!

Namens het team van Het Wapen van Voorschoten, bedankt en geniet!